Fixers®

Fixers®

Fixers®

Oprichting

2012

Exit

2019

Over Fixers®

De beginselen van Fixers liggen in 2012 toen Roy Erdmann begon met computerreparaties aan huis onder de naam PC Direct. Niet veel later opende hij een eerste filiaal en nam hij zijn eerste personeel aan. In 2013 werd het bedrijf omgevormd naar PCService.nl met een focus op reparatis van Apple apparatuur.

In de jaren die volgden groeide PCService.nl, mede dankzij een zeer sterke SEO strategie, uit tot een belangrijke speler binnen de Nederlandse reparatiemarkt. Met inmiddels 5 filialen (in Amsterdam, Leiden en een hoofdfiliaal in Nieuw-Vennep) en 20 man personeel, verkocht Erdmann PCService.nl in 2018 aan een investeringsmaatschappij.

Tot begin 2019 bleef Erdmann betrokken bij het bedrijf als strategisch adviseur bij de omvorming van het bedrijf tot Fixers®. Fixers® is met meer dan 10 reparatiepunten inmiddels de grootste speler op het gebied van reparaties in Nederland en België voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en is als Apple Authorised Service Provider een officieel door Apple goedgekeurd servicepunt voor Apple apparaten.

Rivello-Fixers