Reboxed

Reboxed

Reboxed

Participatie sinds

2020

Over Reboxed

Reboxed is de grootste online refurbished retailer in het Verenigd Koninkrijk voor consumenten. De oprichters van Reboxed zagen een trend waarbij consumenten elk jaar de nieuwste uitgebrachte smartphone modellen willen bezitten, waardoor jaarlijks tonnen aan e-waste worden gegenereerd.

Het circulaire businessmodel van Rebox - rehome, rebox, repeat - is ontworpen om consumenten optimaal te kunnen laten genieten van altijd de nieuwste smartphone modellen, maar ook om een positieve impact te maken op het milieu en de ‘society’. Het doel van Reboxed is om in 2030 maar liefst 100 miljoen mobiele apparaten een nieuw thuis te hebben gegeven.

Rol Rivello Investments

In 2020 werd Rivello Investments / Roy Erdmann door Reboxed benaderd. Met zijn kennis en ervaring binnen de internationale markt van consumenten hardware en specifieke ervaring en kennis over het gehele refurbishment proces en de markt hiervan, wilde Reboxed Roy Erdmann graag betrekken bij het bedrijf. Erdmann besloot in 2020 te participeren in Reboxed en is sindsdien aangetreden met de rol als adviseur.