Ticci

Ticci

Ticci

"The future of tech accessories."

Over Ticci

Ticci is een exclusief tech accessoire merk, opgezet door Rivello Investments / Roy Erdmann. Vanuit diverse markten zag hij de vraag en behoefte naar universele tech accessoires met een uniek design en verantwoorde boodschap.

Met Ticci brengen we een nieuwe standaard voor tech accessoires op de markt: duurzaam, want alle producten worden gemaakt van ten minste 90% gerecyclede materialen, custom-made designs en altijd 100% afgestemd op de wensen vanuit de markt.

Oprichting

2021

Markt & Producten

Onze doelgroep

Met Ticci focussen we ons op drie hoofdmarkten: Refurbished Resellers, Tech merken en (E-)Retailers, waarbij de focus ligt op het aanbieden van op maat gemaakte accessoires passend bij de betreffende merken.

Onze producten

Ticci is een universeel merk met universele accessoires voor alle tech merken en apparaten. Onze producten variëren van een vast assortiment kabels en adapters tot items als muizen, koptelefoons en telefoonhoesjes. Alle producten bestaan uit ten minste 90% gerecyclede materialen en worden gemaakt volgens een uniek Ticci design. De producten leveren wij custom-mode en kunnen worden geproduceerd in alle gewenste kleuren en worden voorzien van logo's. 

Ticci-Rivello-04
Ticci-Rivello-05
Ticci-Rivello-01.2